Píseň mrtvých - Masterton, Graham, 1946- (Host, 2022)
Další kriminální román, který vyšetřuje komisařka Katie Maguirová. Seržant irské Gardy, který měl svědčit ve velkém procesu vyšetřujícím korupci v policejním sboru, je nalezen mrtvý, bez hlavy a s irskou flétnou zaraženou do krku. Tato vražda posílá všem potenciálním donašečům jasný vzkaz -- když nebudete mlčet, skončíte stejně. Kromě vyšetřování tohoto děsivého zločinu se komisařka Katie Maguirová snaží dopadnout stále mocnější drogový gang, který vede jeden z nejnebezpečnějších dealerů v Corku. Po počátečních úspěších se však případ zkomplikoval a Katie se ocitá pod ještě větším tlakem. Nakladatelská anotace. Kráceno.